Nieuwbouw Amersfoort

Van ideale starterswoning tot luxe villa, een bestaand huis of nieuwbouw, Telman & Van Leeuwen Makelaars heeft een ruim aanbod aan koopwoningen in de regio Amersfoort. Kom langs of bekijk het aanbod online.

Wensen
Een woning kopen is een ingrijpende kwestie waar heel veel bij komt kijken. In de eerste plaats is het natuurlijk zaak om te bedenken wat u precies zou willen. Bent u op zoek naar een appartement, tussenwoning of vrijstaand huis? Gaat uw voorkeur uit naar bestaande bouw of nieuwbouw. Wilt u wonen in het centrum van Amersfoort, daarbuiten of ergens in de regio? Wanneer wij weten wat u wilt kunnen wij met uw wensen de woningmarkt afspeuren naar een geschikte woning voor u. Daarnaast kan onze erkende hypotheekadviseur u voorzien van goed hyptoheekadvies en hebben wij ook een beëdigd taxateur in huis.


Kom langs
Wat u ook zoekt, onze deskundige medewerkers begeleiden u graag persoonlijk bij de aankoop van een bestaande woning of nieuwbouw in de regio Amersfoort. Stap eens binnen in ons kantoor aan het Prinses Julianaplein no. 72 in Amersfoort om ons volledige en meest actuele huizenaanbod te bekijken. Wilt u eerst weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met een van onze experts via 033 4650124, info@telmanvanleeuwen.nl of het contactformulier op onze website.