Koopwoning Amersfoort

Van een knus appartement in het centrum tot een royaal herenhuis in de wijk Vathorst, welk soort koopwoning in Amersfoort u ook zoekt Telman & Van Leeuwen Makelaars helpt u bij het vinden van uw ideale huis. Wij bieden u een ruim aanbod, persoonlijke begeleiding en betrouwbaar hypotheekadvies.


Bijzondere woningen
Onze makelaars hebben een talent voor het vinden van objecten met een fraaie ligging, een bijzondere stijl of een uitstekende staat van afwerking. Ons aanbod telt dan ook een groot aantal bijzondere koopwoningen in elke prijsklasse. Het volledige aanbod kunt u op het gemak online bekijken. Weet u precies waar u naar op zoek bent dan kunt u via onze website ook heel eenvoudig een zoekopdracht plaatsen. Met de wensen die u op het formulier invult, zullen wij de markt afspeuren naar uw ideale koopwoning in Amersfoort en omstreken.


Meer informatie
Voor het meest actuele aanbod of een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers bent u van harte welkom in ons kantoor aan het Prinses Julianaplein in Amersfoort. Onze ervaren en deskundige makelaars vertellen u graag meer over de woningen die wij aanbieden en wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een koophuis in Amersfoort. Uiteraard bemiddelen wij ook graag bij de verkoop van uw huidige woning. Wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben maak dan een afspraak via tel. 033 4650124, het contactformulier op onze website of e-mail: info@telmanvanleeuwen.nl.