Taxaties

Ook voor de taxaties van huizen in Amersfoort of omgeving kunt u terecht bij Telman & Van Leeuwen Makelaars. Wij zijn een door de NVM gecertificeerd taxateur van onroerend goed. U kunt er bij ons dan ook zeker van zijn dat u te maken heeft met een deskundig en betrouwbaar kantoor waar u een officiële verklaring van taxatie kunt verkrijgen.


Taxatie tegen gangbare tarieven


De basis voor het taxeren van onroerend goed wordt gevormd door technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling. Bij Telman & Van Leeuwen Makelaars wordt u altijd geholpen door een deskundige makelaar die tegen gangbare tarieven de juiste waarde van een woning vaststelt. Onze taxaties worden onder meer ingezet voor financiering, aankoop, verkoop, fiscale minnelijke waarderingen i.v.m. successie of boedelscheiding.


De waarde van een woning bepalen


Bij taxaties wordt de waarde van een woning onder meer bepaald door:

  • De aanwezigheid en kwaliteit van voorzieningen
  • De ligging en grootte van de woning
  • De waarde van soortgelijke woningen in de omgeving
  • De staat van onderhoud van apparatuur, leidingen, dak, gevel en muren.


Bij Telman & Van Leeuwen Makelaars bent u verzekerd van een vakkundig oordeel, een snelle levering en een helder rapport. Indien u besluit om uw huis binnen een jaar na de taxatie via ons kantoor te verkopen, dan worden de taxatiekosten in mindering gebracht op de te betalen courtage. Wilt u graag een van onze makelaars inschakelen om uw woning te laten taxeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.